Skal dine kunder også have glæde af vores verdensklasse kundeservice?

Hos Fru Jacobsens Kontor får du en personlig, fleksibel og faglig stærk håndtering af din sagsbehandling. Vi tager dialogen med dine kunder, og holder dem i hånden under salgsprocessen.

Vores kunder er glade for samarbejdet, som du kan se i deres udtalelser nedenfor, og det er vi stolte af. Giv os et ring, hvis du også vil have sagsbehandling og kundeservice ud over det sædvanlige.

Ring til os, og hør mere
Logo af REAL mæglerne Holbæk

De yder klart den bedste sagsbehandling

”Fru Jacobsens kontor leverer klart den bedste sagsbehandling, og vi har prøvet mange af de andre. Den største anbefaling herfra”.

– Robin Scott Rasmussen, Indehaver, RealMæglerne Holbæk ApS

Fru Jacobsens Kontor - Vi yder personlig og fleksibel sagsbehandling for ejendomsmæglere

Vores tilknyttede sagsbehandler er super fleksibel og dygtig, vi oplever et enormt nærvær

”Vi har igennem vores opstart været igennem flere af de store udbydere af sagsbehandling, uden at være tilfredse. Der har ikke været fokus på vores sager, der har været uheld, og der har i høj grad manglet fleksibilitet, i forhold til alle de små spørgsmål der opstår til sager.

Hos Fru Jacobsen har vi oplevet det modsatte. Vores tilknyttede sagsbehandler er super fleksibel, dygtig og vi oplever et enormt nærvær.

Vi oplever en tryghed og professionalisme som gør at vi kan koncentrere os om vores fokusområde, med fuld tillid til at dokumenthåndteringen fungerer 100%.

Har vi spørgsmål, bliver der svaret med det samme, uden at der først lige skal oprettes en sag, og faktureres for førsalg.
Priser og pakkesammensætningen passer desuden perfekt til vores opsætning her i butikken.”

– Kasper Elleriis, Indehaver, Estate Vanløse

Fru Jacobsens Kontor - Vi yder personlig og fleksibel sagsbehandling for ejendomsmæglere

Levererer udover det forventede

”Marlene fra ‘Fru Jacobsens Kontor’ er min sagsbehandler, og en del af mit team, jeg har aldrig på noget tidspunkt følt at vi har en ekstern sagsbehandler. Hun er flittig, professionel og særdeles god til at besvare spørgsmål effektivt, uanset om det er fra kunder eller fra os. ‘Fru Jacobsens Kontor’ levererer udover det forventede! I får mine varmeste anbefalinger.”

– Samareh Bahari Hansen, Indehaver, Estate Gentofte

Fru Jacobsens Kontor - Vi yder personlig og fleksibel sagsbehandling for ejendomsmæglere

Jeg er ekstremt glad for at have Fru Jacobsens Kontor som en del af mit team

”Jeg er ekstremt glad for at have Julie og resten af Fru Jacobsens Kontor som en del af mit team. Man kan tydeligt mærke, at Julie har en enorm faglig viden om branchen.

Hun har fundet steder hvor vi kan optimere det daglige arbejde, og der er tid og penge at spare hvis man følger hendes råd. Sætter virkelig stor pris på, at hun hjælper så meget, at arbejdet bliver nemmere fra sag til sag.

Julie har hjulpet mig med både førsalg, udarbejdelse købsaftaler, køberrådgivnings sager og skødeskrivning, og jeg er fuldt ud tilfreds med det arbejde hun har lavet for mig.

Hun besidder stor viden og erfaring, er hurtig og sørger for korrekt sagsbehandling, og er også yderst konkurrencedygtig på prisen – What’s not to like?

– Mathias José Fermann Larsen, Indehaver, RealMæglerne City & Christianshavn

Fru Jacobsens Kontor - Vi yder personlig og fleksibel sagsbehandling for ejendomsmæglere

Fru Jacobsens Kontor har kompetente og fagligt stærke medarbejdere

”Jeg bruger Fru Jacobsens kontor til før- og eftersagsbehandling, og kan kun give mine varmeste anbefalinger. Meget kompetente og meget fagligt stærke ansatte som sætter en dyd i deres arbejde. Vil anbefale mindre virksomheder som min egen, der ikke selv har en fast sagsbehandler, at få deres sager lavet hos Fru Jacobsens Kontor.”

– Morten Hove Tingleff, Indehaver, Tingleff Ejendomme

Fru Jacobsens Kontor - Vi yder personlig og fleksibel sagsbehandling for ejendomsmæglere

Fantastisk service og hurtig respons

”Fantastisk service, altid hurtig respons, og god kommunikation med mine kunder. 5 stjerner herfra.”

– Camilla Lindhard, Indehaver, Ejendomsmæglerfirmaet Camilla Lindhard

Fru Jacobsens Kontor - Vi yder personlig og fleksibel sagsbehandling for ejendomsmæglere

Vil helt sikkert anbefale Fru Jacobsens Kontor til andre

”Hos Fru Jacobsens kontor er vi i trygge og kompetente hænder. Alle sager – store som små – tages seriøst. Intet, der kan klares i dag, udsættes til i morgen.

At vi har én fast og erfaren kontaktperson (Julie), der lytter til, hvad vi måtte have af spørgsmål og ønsker, giver tryghed og tillid. Vi vil helt sikkert anbefale Fru Jacobsens Kontor til andre.”

– Ali Kayhan, Indehaver, Vestegnen Bolig

Kontakt

Har du brug for hjælp til sagsbehandling og berigtigelse? Lad os tage en snak om mulighederne for et samarbejde.

Kontakt os