Få en nemmere hverdag med dine bolighandler

Sagsbehandling på skinner til ejendomsmæglere, køberrådgivere og boligadvokater.

Slut med store sagsbunker

Lad os nusse med dine papirer.

Fleksible løsninger

Få en medarbejder der arbejder præcist så meget som du ønsker.

Økonomisk frihed

Ingen binding eller faste udgifter.

Tidskrævende sagsbunker kan bremse din udvikling

Er du en af de travle ejendomsmæglere, køberrådgivere eller boligadvokater der har mange og store sagsbunker? Så ved du sikkert, at den energi og tid, du bruger på sagsbehandling, ofte fjerner fokus fra dine kerneopgaver. Det kan med tiden nedsætte din motivation og lægge en dæmper på udviklingen af din forretning.

Få effektiv og grundig hjælp

Hos Fru Jacobsens kontor hjælper vi travle mennesker som dig med at klare sagsbehandlingen. Du og dine kunder får vores støtte, fra I åbner sagen til sidste punktum er sat. Det betyder, at du både får effektiv og grundig administration og god og personlig kundeservice.

Profilbillede af Julie

Julie From Jacobsen

Indehaver, Ejendomsmægler, Sagskoordinator, Køberrådgiver

Julie stiftede Fru Jacobsens kontor i 2019.  Ambitionen var at skabe en virksomhed, der kunne levere fleksibel, personlig og faglig stærk sagsbehandling for ejendomsmæglere.

Siden hun blev uddannet, har hun haft mange jobs på tværs af ejendomsmæglerbranchen, både i butikker og i servicecentre. Hendes brede og dybe faglighed kommer hver dag kunderne til gode – uanset om hun arbejder med ejerlejligheder, andelsboliger, villaer, projektsalg, eller byggegrunde.

Julie nyder at have en broget hverdag, hvor tirsdag aldrig ligner torsdag, og hun elsker at hjælpe sine mæglere med at give deres kunder en vellykket og positiv bolighandel.

Når Julie ikke holder styr på kundernes sagsbunker, bruger hun bl.a. fritiden på at holde styr på 3 børn og 3 heste og løbe mindst 30 km om ugen.

jfj@frujacobsenskontor.dk
Telefon 61 71 77 88

Profilbillede af Marlene

Marlene Strand Olsen

Ejendomsmægler, Sagskoordinator, Køberrådgiver

Marlene startede sin karriere i 2012 9 DEAS Bolig – som Julie’s elev. Her blev hun oplært i før- og eftersagsbehandling af handler med ejer- og andelsboliger. Hun dygtiggjorde sig siden som sagskoordinator og køberrådgiver i to Estate-forretninger nord for København.

Marlene er fagligt stærk, detaljeorienteret og fan af perfektion. Det skinner igennem i den professionelle kundeservice, hun hver dag yder sine mæglere.

De kender hende for et beundringsværdigt overblik og for at kende købsaftalerne helt ned til mærket på tryksværten. De kender hende også for, at hun ikke går af vejen for at fortælle dem, hvem der styrer skibet.

Men hun gør det altid med et glimt i øjet og med at sige ”…og dét var Mor.”

Privat bor Marlene i Hvidovre med sin kæreste og en sur kat i et hus, de selv har renoveret.
Marlenes blik for detaljen i ejendomshandler skinner igennem, når hun gør rent. Hun er så grundig, at hun spritter sine stikkontakter med en vatpind. I sin fritid bruger hun en del tid på at høre podcasts om seriemordere, men det skal du ikke lade dig skræmme af.

mso@frujacobsenskontor.dk
Telefon 30 28 72 31

Profilbillede af Nina

Nina Hedegaard

Sagskoordinator

Billede på vej

Mette Hansen

Ejendomsmægler, Køberrådgiver

Profilbillede af Maria

Maria Høgedal Jakobsen

Ejendomsmægler, Valuar, Sagskoordinator, Køberrådgiver

Profilbillede af Sandra

Sandra Blenner

Ejendomsmægler, Sagskoordinator, Køberrådgiver

Profilbillede af Ricke

Ricke Berlau

Ejendomsmægler, Sagskoordinator

Kontakt

Har du brug for hjælp til sagsbehandling og berigtigelse? Lad os tage en snak om mulighederne for et samarbejde.

Kontakt os