Vi gør din hverdag lettere ved at effektivisere din sagsbehandling

Hos Fru Jacobsens kontor er vi servicemindede og effektive sagsbehandlere, som hjælper travle ejendomsmæglere og advokater med at få den samlede sagsbehandling sat på skinner. Vi støtter dig og dine kunder fra sagen åbnes til sidste punktum er sat. Vores fornemmeste opgave er, at kombinere effektiv og grundig ekspedition med god og personlig kundeservice.

Se hvad vores kunder siger
Profilbillede af Julie

Julie From Jacobsen

Indehaver, Ejendomsmægler, Sagskoordinator, Køberrådgiver

Med en ambition om at skabe en velfungerende arbejdsplads, med fokus på fleksibel, personlig og faglig stærk håndtering af sagsbehandling for ejendomsmæglere, stiftede jeg i 2019 ”Fru Jacobsens Kontor”.

Med mange års erfaring fra forskellige jobs som sagskoordinator på tværs af ejendomsmæglerbranchen, både i butikker og i servicecentre, har jeg en bred faglig viden.

Jeg har arbejdet som ejendomsmægler og sagskoordinator siden 2003. Jeg er uddannet hos en landbrugsmægler i Nordsjælland, og har siden specialiseret mig i arbejdet med ejerlejligheder, andelsboliger, villaer, projektsalg, byggegrunde mv.

Jeg nyder at have en alsidig hverdag, hvor ikke to dage er ens. Jeg elsker at hjælpe mine mæglere med at give deres kunder den bedste oplevelse af, at vi altid går dét ekstra skridt som gør deres bolighandel vellykket og positiv.

jfj@frujacobsenskontor.dk
Telefon 61 71 11 81

Profilbillede af Marlene

Marlene Strand Olsen

Ejendomsmægler, Sagskoordinator, Køberrådgiver

Marlene er fagligt stærk, detaljeorienteret og perfektionist til fingerspidserne, og hun hjælper hver dag sine mæglere med at levere professionel kundeservice.

Hun har et overblik udover det sædvanlige, kender hver eneste købsaftale ned til mindste punktum, og er ikke bleg for at fortælle sine mæglere præcis hvor skabet skal stå. Men det sker altid med et venligt glimt i øjet og afsluttes gerne med ”…og dét var mor!”.

I 2012 startede Marlene sin karriere i DEAS Bolig – som Julie’s elev – hvor hun blev oplært i før- og eftersagsbehandlig af handler med ejer- og andelsboliger. Siden har hun dygtiggjort sig som sagskoordinator i to Estate-forretninger nord for København, hvor hun også har arbejdet som køberrådgiver.

mso@frujacobsenskontor.dk
Telefon 30 28 72 31

Kontakt

Har du brug for hjælp til sagsbehandling og berigtigelse? Lad os tage en snak om mulighederne for et samarbejde.

Kontakt os